Jag vore glad om du i alla fall försökte med en av punkterna, det är allt jag begär <3

Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig david!!! oavsett vad som händer så är jag för alltid din!!!

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.

Tillbaka efter "semestern"

Hej alla glada mäniskor!
Jag har brutit ett löfte ännu en gång. Min tanke med den här bloggen var att jag skulle skriva varje dag, även om det bara skulle bli en rad, men de gick åt HELVETE med de! Jag är duktig på att säga att jag ska göra saker, och visst gör jag det ett tag, men sen tröttnar jag och så glömmer jag helt bort att jag ens har börjat på något. Men å andra sidan bloggen har jag faktist haft mina tankar på, och nån gång tänkt gå in och skriva. Men jag har kommit fram till att dom senaste månaderna har varit jobbiga för mig och jag har bara haft tråkiga saker att skriva om. Så jag har helt enkelt inte skrivit. Visst kan man skriva tråkiga saker så, men inte flera sidor med tråkiga saker varje dag. Jag ska ju inte deppa ner er eller hur?! Nej så jag väntade tills jag hade kommit på fötter lite igen. Tog en "semester" helt enkelt. Jag tycker iof att jag kan få må lite pissigt, jag menar graviditeten gör ju så att hormonerna spelar i 180 men jag behöver inte belasta er med de. So back on the road again. Jag kan ju inte säga att jag mår så bra nu heller, har foglossningar till tusen så det är sängen som gäller för mig dom tre kvarvarande månaderna av graviditeten, ingen skola inget kul, bara SÄNGEN! SUCK 3000!!!! Nåväl jag har kommit till en punkt där jag insett att det bara är att se de possitiva i de hela. 13 veckor går ju trots allt ganska fort, jag får vila upp mig innan jag ska bli mamma och David finns här och stöttar mig dygnet runt. Så vad har jag att klaga på egentligen?? det är ju inte bara jag som har en jobbig graviditet och  jag får ju ut något bra av det i slutändan. Så nu är jag glad varje dag och försöker se saker och ting som förgyller min vardag. Det är sådan jag normalt sett brukar vad men gravid-hormonerna har gjort mig NÅGOT konstig.. Huvudsaken är att jag är tillbaka.
              Ja som ni redan har förstått hoppas jag så har de inte hänt så mycket dom här veckorna som jag inte har skrivit. Jag har åkt in på sjukhuset 2 gånger visserligen (nu vet jag vissa som sitter och läser och tänker din jävla hypokondriker! men så är inte fallet) jag må ha legat på sjukhuset men det har varit väl behövt också.. två gånger  har skitungen varit påväg ut för tidigt, och hade jag inte åkt till sjukhuset så hade jag haft ett barn i mina armar nu, och jag själv anser att det är lite väl för tidigt, min lilla bebis ska ju inte komma fören i december! så jag har egentligen inte åkt in för min egen skull utan jag har åkt in för barnets skull. men nu är allt bra med min lilla guldklimp, och jag kan lova att hon ser till att plåga sin mamma! Hon sparkar mig mellan revbena så att jag nästan tappar andan! så se upp killar, de blir en tuff brud som jag sätter till världen! men det är väl som dom säger, sådan mor sådan dotter ^^
Nog om detta, nu ska jag ta och slipa lite på smultronets vagga. Har hittat en jättefin vagga. Det är faktist första saken som jag och David köper till Bebisen. Det blir bara verkligare och verkligare för mig för var dag som går.
Men jag hoppas att ni har det bra där ute! Hoppas ni sprider massor av kärlek och värme nu ute i höstkylan!! (jag försöker med det iaf)
Puuussss på er!!! <3<3


RSS 2.0