Nattuggla

Hej alla glada människor där ute!

Idag ska jag lägga ett till löfte, jag vet vad ni tänker! "varför lägga ett löfte när du inte kan hålla dom"?? de är just de kära läsare! jag ska lova att jag ska sluta lova saker! visst är jag smart?! De är inte de att jag som människa bryter mina löften. Ja menar lovar jag en kompis ngt så håller jag de! Men när de kommer till sånna här saker så blir det inte alltid som kman har tänkt sig, spec inte nu när man har barn! Men får inte riktigt samma tid att sitta vid datan och skriva nu. Enda gången man har tid att skriva de är såhär sent på nätterna, och då har man egentligen inte heller tid att skriva för då ska man vila upp sig igen inför nästa fartfyllda och äventyrliga dag!!

Ja som ni kanske märker så är det ett ganska häktiskt liv att ha barn, men jag måste samtidigt säga kära läsare, att trots att jag är en ung mamma så är min dotter det bästa som någonsin har hänt mig och jag ångrar inte en sekund att jag behöll henne.

Nåväl ni undrar väl vad som har hänt på sistonde, som ni vet så far jag runt ganska mkt och de kan hända en hel del, så jag kan ju LUGNT säga ett det har hänt väldigt mkt sen den 25 nov när min dotter föddes! Första månaden var de tänkt att vi skulle ta de ganska lugnt, men som vanligt spricker mina planer! Alla vänner och släktingar ville se det lilla "underverket" så vi gav oss ut i stora vida världen med lilla Ella. Små korta stunder då och då hemma hos ngn vän, släkting eller på stan. Normalt skulle dom här "utflyckterna" kännas som en bagatell för mig, men tro mig, dom första veckorna efter man har fött barn är man lycklig om man kan gå och skita utan att bli anfådd!!!
Inte nog med att man skulle bli anfådd av att skita, mitt upp i allt skulle ju den där jävla julen komma också! Så de va bara att rycka upp sig sätta ett leende på läpparna och göra det bästa av situationen. Julen var till slut över och hela familjen såg fram emot mkt vila för att ta igen sig, trodde vi ja!!!




Här är vi nu lyckliga familjen efter 27 timmars kämpande. Hon vägde
3240g och va 50cm lång när hon kom.


Januari månad började iaf ganska lugnt. Men sen satte allt igång. Vi kom på att shit vi måste till soc och prata med dom så att vi kan få bidrag till en lägenhet i sommar, vi kan ju inte bo hemma hela livet! så vi skulle dra igång en utredning med soc, mitt upp i allt fyller David år och jag blir ovänn med mina enda kompisar här i Västerås (tänker inte prata om vad som hände, de var mellan oss och jag tycker inte att ngn annan har med de att göra) så jag står helt jävla ensam! Och som om det inte vore nog med de så kommer David hem en dag och säger : " Du älskling, borde inte vi döpa Ella snart"??



Så ja nu sitter jag hä roch kan inte sova för om två dar har vi dop och de känns som att de finns tusen saker att göra!!
David tog ett kort på Ella som är totalt klockrent, och jag känner mig väl ungefär som hon ser ut på bilden, checka här!!!

Kan de bli bättre eller?!?!?
nähä hörrnin nu ska jag försöka sova iaf!!! hoppas ni har de bra där ute iaf!!!
massa många pussar på er!!! <3

RSS 2.0