Flyttar snart!

Nu har jag gått och väntat i nästan 3 månader på att jag ska få flytta til Västerås och på Lördag sker de! De ska bli så jävla skönt så ni fattar inte. Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att allt blir bra nu. Jag är trött på allt sturl som har varit. Vill bara ha lugn och ro. Men det verklar som att de ska lösa sig. MIn underbara pojkvän bor där och snart börjar min mage växa också! Jag är redan i 12 veckan. Jag kan inte fatta att jag ska ha barn om 6 månader! de ska bli så himla kul! Jag längtar verkligen tills på Fredag också. Då får jag träffa David. Det ska verkligen bli skönt att slippa sitta och pendla. Jag kan få träffa honom när jag vill nu närjag har flyttat. Tro mig det tar ganska mycket på ett förhållande att bo 16 mil ifrån varandra! Men samtidigt är jag glad att vårat förhållande började så för det tyder bara på att vi kan lita på varandra och att vårat förhållande kommer att hålla länge. Jag hoppas verkligen att det kommer klara av trycket när barnet kommer också. Jag är lite ororlig för det men jag vet ändå innerst inne att det kommer gå dunderbra!
 

image5


Annars har det inte hänt något roligt den här veckan. Jo förresten jag har köpt en klänning till skolavslutningen. Jag hittade inte en bild dom va exakt likadan men den ser ungefär ut som den på bilden, fast min e gul. Sen är min lite annorlunda i uringningen också men ändå... Jag får ta kort när jag går ut skolan och visa er vad fin klänning som jag har köpt.

image6

Nu ska jag dumpa mig själv framför tven och bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag orkar inte med alla äckliga läxor!
Ha det bra alla där ute och njut av sommmarvärmen!
puuuuuusar <3

Tråk månda imorn...

Jaha, nu va den roliga helgen slut och man ska behöva gå upp tidigt imorn bitti. Inget speciellt kul har hänt i helgen men det har varit en massa gid mat! Igår åt jag och David massa god kinamat. ME LOOOOVES KINEEES!!!! Och idag när de va mors dag så grillade hans familj. Massa jättegod mat heeeela helgen lång. Jag åker inte hem till stockholm förens imorn. Jag ska på nått sånt där sångtest på gymnastiet som jag förhoppningsvis kommer in på. Så önska mig lycka till alla där ute! Jag hoppas verkligen att jag kommer in, annars har inte jag nått gymnasie att gå på! De är det enda som jag har sökt in på. Ja ni, annars har de inte hänt ett piss i helgen. Lite grilla på Löga som vanligt och sen har bara jag och David legat hemma och slaooat som vanligt. Jo just de! Jag har köpt kläder till skolavsslutningen. Det får bli mina balongskorts från Gina Tricot som jag köpte förra året och sen en vit t-shirt blus som jag köpte idag på New Yorker. Hittade ingen snygg klänning som passade mig. ( Eller så är det väl jag som inte passar till klänningarna) fult va de i alla fall!
Hoppas ni får en varm och härlig vecka alla underbara!
Puuuuusar på er <3

ESC -08

Nu har jag precis tittat klart på eourvision song contest. Skitdålig låt som van, men de var ju ingen nyhet. Det är ALDRIG någon av dom bra låtarna som vinner. Jag trodde verkligen att Sverige skulle ha någon chans i år, men inte då! Det är väl bara att sluta hoppas, och verkligen sluta kolla på skiten för man blir bara mer sur för varje år som går.
Idag kan jag väl inte säga att det har varit någon bra dag. David och jag bråkade, igen! Jag pallar inte med att bråka hela tiden men han e så jävla korkad ibland. Han går omkring och säger att allt är bra i ett par veckor och sen kommer han och släpper en bomb och säger att allt är skit och att jag bara betsämmer över han och grejer. Antar att det är för att gå i försvar för hans vänner är på honom ganska ofta att han bestämmer för mycket över mig.
Men men, nu ska jag ta och ta ur linserna, borsta tänderna och sen ska jag kramas med kudden! (Kanske lite med David också om han är riktigt snäll!) Sov gott alla där ute!
Puuuusss <3


image4

Skolan

Nu sitter jag i skolan och har absolut ingenting att göra! Gick till svensk engelskan och upptäckte att allt jag behöver jobba med ligger hemma så de är väl bar att ta de som det är. Så nu passade jag på att fördriva tiden lite med att skriva lite här, då gör jag ju i alla fall något nyttigt. Träna skrivandet är ju aldrig fel och det tycker inte svenskaläraren heller. idag händre det nog inget kul alls tror jag. Jag åker väl som vanligt på fredagar till Västerås för att träffa min underbara pojkvän, det är ju kul iof men jag gör det varje fredag så det är ju inget nytt. Jo nu kom jag på, fick precis ett sms av mor, mormor kommer hem till oss idag och det är kul. Min mormor är mitt allt, hon är verkligen världens underbaraste sötaste lilla dam med kritvitt hår och en käpp. Vad mer kan man be om till mormor? Och underbart goda bullar gör hon också! Men nu ska jag väl ta och gå till matsalen och äta skolans äckliga mat.
Njut av sommarvärmen nu när den är här!
Puuuuuussss på er alla!!! <3


 

image3


Spruta.

Jaha, jag som sa att jag skulle få tajt om tid att skriva skriver direkt på morgonen ändå. Jag går runt här hemma och väntar på att bussen ska komma så jag tänkte att jag kan skriva ett kort inlägg om vad som händer idag. Nu ska jag ner till sjukhuset och ta några prover. Jag har varit väldigt trött på sistonde så dom ska ta några "trötthetsprover". Inte spec kul att behöva ta blodprov de första man gör på morgonen! Men de e väl bara bita ihop och sätta sig på bussen för att få det där gjort antar jag. Men tur är det väl ändå att jag inte är rädd för sprutor, hade jag varit de hade det varit mycket värre. Men å andra sidan hade jag sluppit den där sprutan så hade jag legat och
sovit nu! Jaja, thats life!



 
image3
Men nu ska jag ta och äta lite frukost och springa till bussen. Skriver ett litet inlägg senare idag!
Ha en bra dag alla underbara där ute! Puuuuuusss på er! <3




Hej på er!

Jaha, nu har min kära vän Sandra pratat om bloggen hur länge som hellst och tjatat på att jag också ska skaffa en sida, så nu har jag äntligen tagit mig i kragen och gjort de. Värkar vara en ganska okej sida. Kan bli kul i framtiden antar jag, fast just nu känns det bara ganska jobbig. Jag står mitt i en flytt nu så jag antar att jag inte kommer ha så mycket tid att skriva, men jag ska verkligen försöka. Nån liten lucka då och då borde jag kunna fixa, de tar ju faktist inte så lång tid att skriva ett litet inlägg och säga hur det går mitt i all stress här i livet. Det är ju alltid kul att få lite komentarer och tips såhär mitt upp i allt, kan ju vara något bra tips som jag får också som kanske gör att jag kan slappna av lite mer
.
image1

Ja så här sitter jag framför datan, invirad i ett varmt täcke med feber och har gjort min blogg. Hoppas att jag komme kunna ge er lite tips och att ni kanske kan tipsa mig lite också. Kommer bli kul med den här sidan, jag älskar att skriva så kommer jag bara igång med de så ska det inte vara några problem. Hoppas ni har de bra där ute i sommarvärmen!
Puuusssar på er alla! <3


RSS 2.0